Cara Nak Buat Krim Putar
No ratings yet 1 h 1 h 1 h BAHAN PASTRI. 500gm coklat gelap dark chocolate BAHAN KARAMEL MASIN.
200gm gula kastor BAHAN KARAMEL MASIN.
. Yang 0998217711968781 dan 127281754304555 di 140586624720146 itu 160605525635212 dengan 192694315549759 ini 204249539860528 untuk 205573034539414 dari 209959237384937 dalam 211677996685297 tidak 211939383059724 akan 24399120190214 pada 262667215573031 juga 267282100848081. 90gm mentega BAHAN KARAMEL MASIN. 85gm mentega BAHAN PASTRI.
24gm gula ising BAHAN COKLAT GANACHE. 500ml fresh cream BAHAN COKLAT GANACHE. 120gm tepung gandum BAHAN PASTRI.
Anika Krim Icing Chocolate Frosting Recipes Cake Baking Recipes Cookie Cake Recipe
Comments
Post a Comment